top of page

Cum controlăm sănătatea cu tehnologia

Actualizată în: 24 ian. 2023


La TechCuisine.ro credem foarte mult în puterea tehnologiei și în sprijinul pe care aceasta ni-l poate oferi, fie că vorbim despre sisteme smart home care ne fac viața mai simplă și mai ușoară, fie că vorbim despre echipamente care ne ajută să ne controlăm mai bine sănătatea noastră de acasă.


Ne aflăm într-o perioadă în care vizita la spital poate fi riscantă, deși dacă ne aflăm într-o situație limită este singura soluție. Totodată, ne aflăm într-o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți la temperatura corpului pentru că orice creștere poate fi semn că am putea fi infectați cu COVID 19.


Tot mai multe persoane sunt foarte atente cu ceea ce mănâncă și cu greutatea corporală. Este deja un trend, foarte pozitiv de altfel, să fim atenți la aceste aspecte.


Tehnologia a avansat și putem acum, mai mult ca oricând, să ne supraveghem sănătatea proprie cu ajutorul ei.


Lansăm așadar secțiunea de e-Health pe magazinul online TechCuisine.ro unde veți putea descoperi cele mai noi tehnologii care ne pot fi de folos pentru o viață mai sănătoasă.


Gama de echipamente e-Health Withings


TechCuisine.ro a devenit reseller autorizat pentru echipamentele smart Withings. Toate datele pe care aceste echipamente le citesc vor fi salvate în contul din aplicația ta Withings și/sau în Apple Health, dacă ești deținător de iPhone.


Temperatura corpului, greutate, sănătatea inimii, nivelul de oxigen din sânge


Withings oferă o gamă largă de produse pentru controlul sănătății, precum: termomentru inteligent, cântar complex care măsoară în detaliu organismul, tensiometru inteligent care poate detecta boli grave ale inimii sau ceas inteligent cu funcție de EKG și pulsoximetru.




Purificatoarele de aer


Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu probleme mari în sezoanele alergice. Răspândirea necontrolată a ambroziei, poluarea din ce în ce mai mare din orașele mari au devenit dușmanii nasului și ai aparatului respirator. Soluția cea mai eficientă este să investim într-un purificator inteligent care să ne curețe aerul din locuință. Propunerea TechCuisine.ro este Sharp cu Plasmacluster, unul dintre cele mai eficiente purificatoare existente pe piață la ora actuală.



Calitatea aerului


Fie că ai copii mici, fie că suferi de rinită alergică, astm sau alte boli ale aparatului respirator, este important să controlezi calitatea aerului din locuința ta pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la aerisire, umidificare, dezumidificare sau renunțarea la unele obiceiuri.


Unele dintre cele mai eficiente echipamente smart care te pot sprijini sunt senzorii de calitate a aerului de la Netatmo și de la Eve Home, disponibili în secțiunea de e-Health din magazinul online TechCuisine.ro.




Trăiește smart, sănătos și eficient!

145 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page