top of page

tado°

tado matter.png
unnamed-2.png

Echipamentele producătorului german Tado te ajută să controlezi și să-ți automatizezi mai ușor sistemele de răcire sau încălzire din locuință. Fie că ai AC, centrală termică sau încălzire centralizată, cu Tado poți seta temperatura dorită în fiecare cameră, iar atunci când pleci de acasă sistemul de climatizare va fi oprit. Când te întorci, găsești temperatura dorită.

Compatibilitate

  • Termostatul pentru AC este compatibil cu orice AC care poate fi controlat de o telecomandă cu afisaj temperatură

  • Kit-ul pentru centrală termică este compatibil cu 99% dintre centralele termice electrice, pe gaz sau ulei. Dacă nu sunteți sigur despre centrala dumneavoastră, întrebați-ne pe chat

  • Kit-ul pentru încălzire comună este compatibil cu sistemele de încălzire comună și se montează pe radiatoarele care au robinet termostatabil

Cum funcționează sistemul?

GHID achiziție echipamente Tado

  • Dacă nu știi ce echipamente sunt necesare pentru sistemul tău, accesează ghidul de achiziție Tado de aici sau contactează-ne pe chat.

TechCuisine.ro este distribuitor oficial Tado in Romania. Dacă dorești sa devii reseller sau oferi servicii de instalare și automatizare, aplică pentru a deveni Reseller Autorizat.

bottom of page