top of page

Condiții de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în maxim 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de TechCuisine. Va fi nevoie să trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

Dreptul la retragere:

Cumpăratorul persoana fizică are dreptul să se retraga din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate,

 • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Dreptul de retur de 14 zile nu se aplica cumparatorilor persoane juridice.

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

 

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate de TechCuisine:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu conțină nicio dată cu caracter personal și să poată fi adus la software-ul inițial.

 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

 • Poți returna becurile, lanternele, prelungitoarele, prizele, litierele, bateriile, acumulatorii și încarcatoarele, doar daca sunt sigilate.

 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 • Nu se acceptă produsele desigilate din categoria de igienă veterinară, precum: litiere, dispensere apă sau hrană. Conform normelor DSVSA, aceste produse pot prezenta risc de contaminare și sunt exceptate de la politica de retur.

 • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

 • Electrocasnicele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat.

În formular ai posibilitatea sa alegi ca returul sa fie preluat de catre curier. Apoi, selectezi una dintre opțiunile de returnare a banilor: ramburs sau voucher pentru o nouă comandă.​​

 Bine de știut dacă alegi returnarea prin voucher pentru o noua comanda: Voucherul este transmisibil și se cumulează cu alte tipuri de vouchere și carduri cadou;

 • Perioada de valabilitate este de 24 de luni;

 • Voucherul se aplică pe produsele din oferta TechCuisine.ro.

 • Seria voucherului este valabilă pentru o singură comandă.

 ! Ai achitat integral cu voucher, fără plata unei diferențe de bani?

Reactivăm voucherul și îl poți aplica. Dacă termenul de utilizare a expirat, nu îl vei mai putea folosi.

 ! Ai achitat parțial cu voucher?

Reactivăm voucherul și restituim diferența. Dacă termenul de utilizare a expirat, nu îl vei mai putea folosi.

 ! Bine de știut dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare:

 • Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;

 • Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice;

Fiecare produs resigilat, indiferent de categorie, se returnează conform condițiilor specifice categoriei respective.

 

Produse de tip comandă specială (indiferent de categorie) și cardurile cadou nu pot fi returnate.

 

Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou


Fiecare produs se returneaza conform condițiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

Limitarea dreptului la retur gratuit in 14 de zile
Compania SC TechCuisine SRL isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur gratuit in 14 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat.


Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisă, apel sau prin poșta electronică, atunci cand se constată un comportament incorect.

Cerere de retur anulată


Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi nu fie respectate conditiile mentionate in prezentul articol.

Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne trimiți un mesaj pe chat sau la adresa contact@techcuisine.ro sau sună-ne la 0740 27 27 55.

bottom of page