top of page

Cum să-ți faci propria grădină în apartament? Cu Click & Grow Smart Garden.

Toate grijile pe care le poți avea privitor la creșterea plantelor în propria bucătărie sunt eliminate de Click & Grow – Smart Garden. Acest ghiveci automat de casă utilizează o tehnologie avansată, prin care îți permite să cultivi cu ușurință ierburi aromate, flori și legume, chiar în locuința ta.



Cum funcționează grădina smart Click & Grow?


Grădina smart Click & Grow este echipată cu o lampă care emite o lumină cu o lungime de undă adecvată pentru creșterea plantelor. Astfel, ea asigură plantelor un ciclu natural de 16 ore de lumină și 8 ore de odihnă.


Cu totul inovator la această gradină este solul smart pe care îl utilizează, care este conceput pe baza unei tehnologii NASA. El creează un mediu favorabil pentru dezvoltarea plantelor, printr-o nanostructură care distribuie uniform apa.


Prin urmare, solul furnizează plantelor un nivel optim de apă, oxigen și substanțe nutritive, astfel încât tu să poți crește plante sănătoase, fără pesticide, hormoni, fungicide și alte substanțe dăunătoare.


Principalele avantaje oferite de grădina inteligentă


Avantajele pe care dispozitivele smart home le oferă sunt de necontestat, iar acestea includ chiar și creșterea rapidă și viguroasă a plantelor. Iată cum te poate ajuta grădina smart Click & Grow:



  • Asigură plantelor condiții optime de creștere pe toată durata anului

Creșterea plantelor în ghivece tradiționale poate fi dificilă, mai ales în locuințele care nu beneficiază de suficientă lumină naturală. Click & Grow – Smart Garden asigură plantelor toate condițiile necesare pentru a se dezvolta armonios, pe toată durata anului.


Fără niciun efort din partea ta, plantele beneficiază de cantitatea ideală de lumină, substanțe nutritive și oxigen.

  • Controlarea de la distanță a grădinii

Această gradină smart este însoțită de o aplicație compatibilă cu dispozitivele Android și iOS, prin care poți avea grijă de la distanță de plantele tale. Utilizează aplicația pentru a controla iluminatul și nivelul apei, dar și pentru a verifica dezvoltarea plantelor, chiar și atunci când ești departe de casă.

  • Primești notificare atunci când plantele nu au suficientă apă

Scapă de grija verificării nivelului de apă al plantelor! Grădina smart Click & Grow face totul pentru tine și te notifică atunci când este necesară adăugarea apei. Trebuie doar să umpli rezervorul de apă la câteva săptămâni, iar udarea se va realiza automat.

  • Potrivită pentru a crește aproape orice tip de plantă dorești

Există o varietate de plante pe care le poți crește într-o grădină smart Click & Grow, precum menta, pătrunjelul, lavanda, mărarul, busuiocul, rozmarinul, coriandrul, căpșunile, ardeii chilli sau petuniile.

  • Ai mereu la îndemână mirodenii proaspete în bucătărie

Amplasarea unei grădini smart Click & Grow în bucătărie este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua pentru a-ți încânta papilele gustative. Datorită ușurinței cu care poți cultiva plante lipsite de substanțe dăunătoare, vei avea mereu la îndemână plantele preferate, pentru a desăvârși gustul preparatelor tale culinare.

  • Consum redus de energie

Grădina Smart Click & Grow nu dezamăgește nici cu privire la consumul de energie. Spre exemplu, modelul Smart Garden 9 consumă doar 13W.


Variante disponibile


În calitate de reprezentant oficial Click& Grow în România, îți punem la dispoziție 5 variante ale grădinii inteligente, respectiv:






Accesoriile și plantele disponibile pot fi descoperite aici: https://www.techcuisine.ro/clickandgrow

155 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page