top of page

Top 6 cadouri smart de sărbători care îți fac viața mai ușoară



Incepe sezonul modern al sărbătorilor. Vremea rece a sosit și ne aflăm în mijlocul discuțiilor despre sărbătorile de iarnă și cadourile de Crăciun.


În acest articol vă vom da câteva idei despre câteva cadouri de Crăciun smart pentru a vă surprinde atât oaspeții, cât și pe cei dragi:



Cadoul nostru inteligent de sărbători este o lumină de cultivare all-in-one pentru ierburi, legume sau pur și simplu o colecție de flori comestibile! Tehnologia sa avansată vă permite să vă hidratați și să vă iluminați cu ușurință plantele în bucătărie.


Aplicația inteligentă vă permite să controlați lumina de la distanță în timp ce vă relaxați acasă sau călătoriți în lume. Transformați-vă bucătăria într-o grădină! Această lumină inteligentă pentru plante are o tehnologie avansată și caracteristici care permit o creștere simplă, automată și fără întreținere.





Sănătatea și fitnessul se îmbină într-unul singur cu ceasul inteligent hibrid de la MEC. ECG-ul, ritmul cardiac și oximetrul detectează starea ta fizică. Atunci când activați scanarea respiratorie, acesta va detecta tulburările de respirație prin intermediul nivelului de saturație a oxigenului din sânge, a ritmului cardiac, a ritmului respirator și a mișcării.


Ceasul inteligent dispune de ECG și SpO2, ritm cardiac, oximetru și detectoare de saturație a oxigenului în sânge. Aplicația de pe telefon are o mulțime de informații despre nivelurile de monoxid de carbon și vă poate reaminti să luați medicamente, dacă este necesar. Dispozitivul hibrid poate detecta, de asemenea, tulburările respiratorii prin intermediul nivelurilor de saturație a oxigenului în sânge, a ritmului cardiac și a ritmului respirator.





Aerul curat de acasă poate aduce un sentiment de calm și confort, dar este greu de știut dacă este cu adevărat curat. Stația inteligentă pentru calitatea aerului Home Coach de la Netatmo măsoară nivelul de CO2 și vă trimite automat alerte atunci când este timpul să vă aerisiți casa.


Ne petrecem 80% din timp în interior, iar aerul din interior este adesea mai poluat decât cel din exterior. Stația Netatmo măsoară poluarea din interior prin intermediul unui senzor de CO2, trimițând alerte astfel încât să vă puteți aerisi locuința atunci când este necesar și să trăiți într-un mediu sănătos.




Un senzor de fum este un dispozitiv inteligent care vă protejează casa împotriva incendiilor. Cum funcționează? Senzorul de fum inteligent Netatmo detectează fumul fotoelectric și este conectat la internet prin Wi-Fi. Atunci când se declanșează, porneste automat o alarmă încorporată de 85db și se trimite o alertă pe telefonul mobil.





Pisicile sunt vânători înnăscuți. Dacă doriți să vă distrați animalul de companie și, în același timp, să îl ajutați să se mențină în condiții optime, folosiți jucăria interactivă Petoneer Smart Dot. Dispozitivul emite un punct laser în mișcare care poate fi urmărit de pisoi - este o distracție excelentă pentru mult timp!


Jucăria interactivă Petoneer Smart Dot Interactive Toy vă va distra pisoiul și îl va ajuta să se mențină în condiții optime. Dispozitivul emite un punct laser în mișcare care poate fi urmărit de pisicuțe - este foarte distractiv pentru mult timp! Smart Dot a fost conceput pentru a stimula instinctele pisicii dumneavoastră și pentru a trezi vânătorul ascuns în interior.



Lampa portabilă Eve Flare vă oferă posibilitatea de a crea o lumină ambientală de orice culoare pentru grădină, dormitor, living sau terasă. Odată încărcată, aceasta va ilumina continuu timp de 6 ore. Poate fi încărcată fără fir și conectată prin Bluetooth. Poate fi ținută în grădină fără probleme, deoarece are protecție IP66. Diametrul lămpii este de 25 cm, iar intensitatea luminii este de 90 de lumeni.


Este necesară o telecomandă pentru a utiliza funcțiile suplimentare (cum ar fi schimbarea culorilor). acest produs necesită un hub Apple (Apple TV, iPad sau HomePod) pentru o funcționalitate completă.



Bonus pentru iubitorii de animale și cei mai buni prieteni ai omului


Conceput pentru pisici și câini de talie mică, Nutri Mini este un distribuitor inteligent de hrană care păstrează mâncarea animalului dumneavoastră de companie proaspătă timp de până la două săptămâni. Alegeți din programele noastre de hrănire prestabilite cu ajutorul programului încorporat sau utilizați aplicația Petoneer pentru control de la distanță.


Acesta reordonează automat mâncarea atunci când este necesar în funcție de greutatea animalului dumneavoastră de companie, ceea ce îl face perfect pentru proprietarii care pleacă în vacanță sau sunt doar oameni ocupați care lucrează și care nu au timp să treacă pe la magazin în timpul zilei pentru a reaproviziona bolul animalelor de companie.



Sezonul cadourilor este aici, iar dacă ești suficient de norocos pentru a avea o mulțime de oaspeți și rude care vin în vizită, probabil că va trebui să privești câteva cadouri mai grijulii, astfel încât să nu ajungi să cumperi ceva ce ei au deja.

166 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page