top of page

TechCuisine.ro Smart Home participă la Bucharest Tech Week 2022 în Piața Constituției

Actualizată în: 24 ian. 2023


Pentru al doilea an consecutiv, TechCuisine.ro Smart Home, cel mai important jucator de pe piața de Smart Home din România, participă în calitate de partener la cel mai mare eveniment de tehnologie din Capitală, Bucharest Tech Week, în cadrul Tech Expo din Piața Constituției, în weekend-ul 17-19 Iunie.


În cadrul evenimentului, unde sunt așteptați peste 25.000 de early adopters și pasionați de tehnologie. Vizitatorii vor putea interacționa la standul TechCuisine.ro cu profesioniști Smart Home astfel încât să poată identifica cele mai eficiente soluții pentru transformarea locuinței într-o casă inteligentă.


La stand, vizitatorii vor putea descoperi gama de echipamente inteligente pentru controlul încălzirii și răcirii, Tado, producător german de termostate smart, sisteme pentru controlul automat al draperiilor și jaluzelelor de la SwitchBot, dar și alte echipamente și ecosisteme smart precum: Aqara, încuietoarea inteligentă Nuki, robinetul inteligent pentru grădina Eve Aqua, prize și becuri inteligente Meross, Gosund sau Nous.



Tech Cuisine pregătește o serie de campanii cu reduceri speciale în săptămâna tehnologiei, 14-19 Iunie, cu ocazia desfășurării evenimentului, dar și o serie de concursuri pe pagina de Facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/TechWeekRO


Tech Cuisine este cel mai important retailer online cu echipamente și servicii Smart Home din România ce comercializează cele mai importante brand-uri de case inteligente existente pe piața globală: Tado. Netatmo Legrand, Nuki, Yale Linus, Aqara, Gosund, Eve Home, Lockin, Click & Grow, Govee, Nanoleaf, Withings, și SwitchBot. Tech Cuisine este unic importator în România al ecosistemului german pentru controlul inteligent al încălzirii, Tado.


Accesul la eveniment se realizează doar pe bază de pre-înregistrare pe website-ul evenimentului: www.techexpo.ro.




135 afișări0 comentarii
bottom of page