top of page

TechCuisine.ro lansează divizia SOHO Automation la GoTech World 2022



TechCuisine.ro anunță lansarea serviciilor de automatizări pentru birouri mici și medii dar și pentru biroul de acasă în cadrul celui mai important eveniment B2B de IT și Digital din Europa Centrala și de Est, GoTech World, ce va avea loc pe 3 și 4 noiembrie, la Romexpo, pavilion B1.


În cadrul celei de-a XI-a ediție a evenimentului vor urca pe cele 11 scene peste 140 de speakeri locali și internaționali iar în zona expozițională vor fi peste 80 de companii cu soluții de IT cu soluții pentru cele peste 5000 de companii reprezentate de 15.000 de vizitatori de business din România și țările europene.


Tech Cuisine lansează în cadrul evenimentului divizia SOHO Automation ce oferă servicii de automatizare complete pentru birouri și home office, cum ar fi: automatizarea iluminatului, a climatizării, sisteme de acces și pontaj, sisteme anti-efracție, inundație sau incendiu.


La standul Tech Cuisine vizitatorii vor putea interacționa cu sistemele inteligente pentru automatizarea birourilor și vor putea afla despre ce scenarii de automatizări ar putea beneficia pentru a reduce consumul de energie, atât pe timp de vară dar și în perioadele reci.


Înregistrarea la eveniment se face pe www.gotech.world.



113 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page