top of page

TechCuisine Smart Home participă la Imobiliarium, cel mai mare Târg Imobiliar din România


Cel mai important jucător de pe piața de Smart Home din România, TechCuisine.ro, participă în calitate de partener, în perioada 14-16 Octombrie 2022 la Imobiliarium. La standul Tech Cuisine vizitatorii vor putea descoperi soluții de automatizare a încalzirii, a accesului în locuință sau echipamente pentru controlul inteligent al iluminarii.


O parte dintre brand-urile ce vor fi regăsite în standul Tech Cuisine sunt: Tado, producătorul german de termostate inteligente, Nuki - cel mai important brand de încuietori inteligente și gama de prize și întrerupatoare tactile cu ramă din sticlă securizată, Livolo.


TechCuisine anunță oferte speciale la achiziția echipamentelor smart din cadrul Târgului, dedicate exclusiv participanților la eveniment.


După doi ani de pauză, târgul imobiliar Imobiliarium revine, în perioada 14-16 octombrie 2022, cu un nou eveniment ce va avea loc la NORD Events Center by Globalworth, unde vor fi prezenți peste 50 de dezvoltatori imobiliari – cu peste 70 de ansambluri rezidențiale. Locația se află la un minut de stația de metrou Pipera și dispune de parcare dedicată vizitatorilor.


Aflat la cea de-a opta ediție, Imobiliarium așteaptă peste 5.000 de investitori și clienți finali. Imobiliarium reprezintă o expoziție de real-estate dezvoltată pe o structură tehnologică nouă, cu scopul de a facilita interacțiunea cumpărătorilor cu cei mai importanți dezvoltatori rezidențiali din București, împrejurimi și zonele de vacanță.


Înscrierea este gratuită și se realizează pe website-ul evenimentului, aici.

80 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page