Sisteme inteligente pentru pensiuni și apartamente în regim hotelier

Actualizată în: 28 iun. 2020


Dacă deții sau administrezi o pensiune sau o locuință pe care o închiriezi în regim hotelier prin Booking sau AirBnb, cu siguranță că pe lângă administrarea financiară și curățenia proprietății, mai sunt și alte aspecte care îți dau bătăi de cap și îngrijorări. Marea majoritate a acestora pot fi rezolvate cu ajutorul tehnologiei și a sistemelor de tip smart home/locuințe inteligente.


Accesul în proprietate pentru oaspeți


Tradiționala cheie nu mai reprezintă cea mai sigură și eficientă soluție pentru o astfel de proprietate din mai multe motive. Se poate pierde de către oaspete, poate fi copiată foarte ușor sau dacă oaspetele ajunge târziu în noapte prezența ta obligatorie este obositoare. Varianta des întâlnită cu ascunderea cheii într-un loc știut doar de către proprietar și oaspete iarași este o soluție de compromis foarte riscantă. Mai mult decât atât, dacă locuiești în alt oraș, lucrurile se complică și mai mult.


Soluția este achiziționarea și instalarea unui sistem de încuietoare inteligentă cu acces pe bază de cod de securitate sau prin aplicația mobilă. Astfel, poți genera un cod pentru fiecare oaspete în parte care ulterior șederii poate fi șters. Totul se realizează de la distanță, astfel că prezența ta fizică la locație nu este obligatorie.


Cea mai eficientă variantă, testată de către arhitecții TechCuisine.ro, la un preț foarte accesibil comparativ cu alternativele de pe piață, care se și potrivește pe orice tip de încuietoare este