top of page

Aqara a lansat noul releu cu două canale: Dual Relay Module T2


Aqara a lansat cel mai nou produs din gama sa de relee: Dual Relay Module T2. Cu un design compact, acest releu cu două canale se potrivește perfect în diverse doze de perete.


Este o soluție versatilă și retrofit, permițând utilizatorilor să controleze și să automatizeze o gamă largă de dispozitive electrice, de la lumini și jaluzele motorizate, la boilere/centrale termice, uși de garaj, încălzitoare electrice și multe altele. Modulul de releu cu două canale este acum disponibil pentru achiziție în premieră la TechCuisine.ro.


Releul funcționează atât cu surse de alimentare AC, cât și DC, fiind compatibil cu modurile de contact umed și uscat. Această caracteristică permite utilizatorilor să integreze aparatele electrice existente, care nu sunt smart, în configurațiile lor smart home.


Mai mult, este adaptat pentru scenarii de contact umed, cum ar fi prizele și întrerupătoarele, controlând dispozitive precum lumini, ventilatoare sau jaluzele. Modulul Interlock asigură, de asemenea, o gestionare sigură a motoarelor bidirecționale.

Noutatea majoră a noului releu este că include un mod de contact uscat care suportă comutarea atât în mod pulsat, cât și on/off, fiind potrivit pentru controlul dispozitivelor electrice precum: ușile de garaj sau boilerele / centralele termice.


Așadar, iată ce poți face nou cu Aqara T2 Dual Relay:

  • Automatizarea încălzirii: atunci când toate capetele termostatice Aqara sunt oprite, releu va opri și centrala termică

  • Automatizarea porților de garaj: atunci când te apropii de locuință sau transmiți comandă vocală prin Siri, Alexa sau Google, porțile se vor deschide.

  • Automatizarea întrerupătoarelor pentru draperii clasice: având posibilitatea de a controla motoare tubulare, bidirecțional, releul Aqara poate controla acum și motoarele pentru jaluzele sau draperii clasice. Acest lucru este posibil doar selectând opțiunea Interlock


Bazat pe Zigbee 3.0, Relay Module T2 suportă Matter-over-bridge (este necesar un Hub Aqara compatibil Matter), dar este și compatibil cu platforme mari precum Apple Home, Amazon Alexa și Google Home. Permite controlul de la distanță sau conform unui program, prin asistenți vocali, scene personalizate și automatizări. Protocolul Zigbee mărește eficiența energetică și răspunsul relay-ului, acesta servind și ca repetor, îmbunătățind fiabilitatea rețelei.


O altă caracteristică deosebită a Relay T2 este funcționalitatea de monitorizare a energiei, oferind utilizatorilor un instrument util pentru gestionarea consumului de energie. Aceasta le permite să ia decizii informate în legătură cu utilizarea energiei și să activeze automatizări Aqara în funcție de starea de alimentare, deschisă sau închisă, a luminilor.


În plus, acesta include funcții de protecție împotriva supraîncălzirii, protecție la suprasarcină și o limită de putere configurabilă. Aceste măsuri asigură utilizatorilor o experiență sigură și de încredere atunci când integrează Relay T2 în sistemele lor smart home.


Specificații tehnice:


Parametri (AC) 100-250V, 50/60Hz/Max.10A, Max 2500W (lampă incandescentă); Max. 1A, Max. 250W (LED, CFL lampă fluorescentă); Max. 1A, Max. 1/4 HP (Motor) M.1.

Parametri (DC) 24-30V: Max.10A, Max. 300W (Resistive Load); 30-60V: Max.1A, Max. 60W (Resistive Load);

545 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page