TechCuisine.ro aduce 5 noi brand-uri smart home în magazinul online

TechCuisine.ro anunță adăugarea a 5 noi brand-uri de top în magazinul online cu echipamente smart home. Astfel, clienții vor putea achiziționa produse inteligente de la Apple, Eve Home, LIFX, Logitech, Sonos și Nanoleaf.


Listarea noilor brand-uri, în parteneriat cu Apcom, face parte din strategia companiei de a pune la dispoziția clienților și pasionaților de tehnologii pentru case inteligente o întreagă gamă de echipamente care să acopere toate nevoile pentru setarea și construirea unei locuințe smart. Astfel, TechCuisine.ro își propune ca pe lângă serviciile de arhitectură și proiectare smart home pe care le oferă, să devină cel mai important jucător din retail care oferă cea mai vastă gamă de produse smart home clienților săi, acoperind astfel o nișă încă neexplorată pe piața din România.


La data redactării articolului retailer-ul este reseller sau distribuitor autorizat în România pentru brand-uri precum: Netatmo, Tado, Eve Home, Livolo, Nuki, Aqara, TP-Link, Sharp, Xiaomi, Sonos, Nanoleaf, Logitech, Hoobs, Shelly și Apple.


TechCuisine.ro desfășoară în premieră cel mai amplu studiu privind piața de smart home din România, urmând ca în prima parte a lunii octombrie să publice rezultatele cercetării.


Despre TechCuisine.ro