top of page

Soluții smart pentru siguranța casei

Actualizată în: 16 ian. 2023


Nevoia de soluții inteligente de securitate pentru locuințe și birouri este mai mare ca niciodată. Având în vedere popularitatea tot mai mare a dispozitivelor inteligente, este important să vă asigurați că locuința și biroul dumneavoastră sunt în siguranță împotriva potențialelor amenințări.


Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui sistem de securitate inteligent este capacitatea de a vă monitoriza casa sau biroul de la distanță. Cu un sistem de securitate inteligent, puteți accesa înregistrările video ale casei sau biroului dumneavoastră de oriunde din lume, folosind smartphone-ul sau tableta.


Acest lucru vă permite să vă supravegheați proprietatea chiar și atunci când nu sunteți acolo, ceea ce vă poate oferi liniște sufletească și vă poate ajuta să răspundeți rapid la orice potențiale amenințări de securitate.


Un alt avantaj al unui sistem de securitate inteligent este capacitatea de a personaliza sistemul în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.


De exemplu, puteți seta alerte pentru a fi anunțat dacă se deschide o ușă sau o fereastră sau dacă există o activitate neobișnuită în casa sau în biroul dumneavoastră, puteți chiar să configurați sistemul să aprindă automat luminile sau să regleze termostatul dacă detectează mișcare.


Pe lângă faptul că vă oferă liniște sufletească, un sistem de securitate inteligent poate contribui, de asemenea, la protejarea casei sau a biroului dumneavoastră de potențiali hoți.

Multe sisteme de securitate inteligente includ cameră de supraveghere și senzori activați de mișcare care pot detecta când cineva se află pe proprietatea dumneavoastră, acest lucru poate descuraja potențialii spărgători și poate contribui la menținerea proprietății dumneavoastră în siguranță.


Soluții antiefracție


Soluțiile antiefracție pot ajuta la combaterea fricii pe care oamenii o pot simți atunci când își lasă casa nesupravegheată, în special în timpul sărbătorilor, când mulți oameni sunt plecați de acasă pentru perioade lungi de timp.


Câteva exemple de soluții antiefracție includ:

Aceste dispozitive pot fi instalate în casa sau în biroul dumneavoastră și pot fi configurate pentru a vă alerta în cazul în care există o activitate neobișnuită.


Pe lângă faptul că oferă un plus de securitate, aceste soluții pot contribui, de asemenea, la creșterea eficienței energetice a locuinței sau a biroului dumneavoastră.


De exemplu, luminile activate prin mișcare se vor aprinde doar atunci când este nevoie de ele, ceea ce poate economisi energie și vă poate reduce facturile de electricitate.


În cele ce urmează vă vom prezenta care sunt cele mai populare și eficiente sisteme de securitate:


Senzorul de mișcare pentru casă este un dispozitiv inteligent care poate fi instalat în locuința dumneavoastră pentru a detecta mișcările într-un anumit perimetru. În cazul în care senzorul detectează mișcare, acesta poate aprinde luminile sau poate declanșa o alarmă, oferind un plus de securitate pentru locuința dumneavoastră


Unul dintre principalele avantaje ale senzorului de mișcare pentru casă este capacitatea sa de a fi personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. De exemplu, puteți seta senzorul să aprindă luminile sau să declanșeze alarma doar dacă detectează mișcare la anumite ore din zi sau din noapte. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți energie și să reduceți facturile de electricitate.


Senzorul de vibrații pentru ușă este un dispozitiv inteligent care poate fi instalat pe o ușă sau pe o fereastră din casa dumneavoastră.

Senzorul este conceput pentru a detecta vibrațiile, cum ar fi cele provocate de cineva care încearcă să deschidă ușa sau fereastra. În cazul în care senzorul detectează orice activitate neobișnuită, acesta poate aprinde luminile sau poate declanșa o alarmă, oferind un plus de securitate pentru locuința dumneavoastră.


Un bec inteligent poate fi programat să se stingă sau să se aprindă la anumite ore, simulând prezența cuiva în casă.

Programarea aprinderii unui bec inteligent poate contribui la descurajarea potențialilor spărgători și poate oferi un plus de securitate pentru casa dumneavoastră.


Kitul antiefracție este o soluție antiefracție cuprinzătoare și eficientă, care include o gamă de dispozitive de securitate inteligente. Kitul include o cameră de securitate inteligentă cu fir, trei senzori de vibrații și mișcare care pot fi montați pe uși și ferestre și o sirenă de 110 db care se va declanșa dacă o persoană necunoscută intră în locuința dumneavoastră.

Unul dintre principalele avantaje ale kitului antiefracție este posibilitatea de a monitoriza și de a controla dispozitivele de la distanță cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei.


Camera de luat vederi vă permite să vizualizați imagini în direct din casa sau biroul dumneavoastră de oriunde din lume, iar senzorii pot fi configurați să trimită alerte pe smartphone-ul dumneavoastră dacă detectează orice activitate neobișnuită.


Deși ar trebui să luați întotdeauna măsuri pentru a vă proteja pe dumneavoastră și proprietatea dumneavoastră, noile progrese tehnologice pot contribui la minimizarea riscului unor potențiale atacuri.


Reveniți în continuare pe www.techcuisine.ro pentru o listă actualizată a celor mai bune sisteme de securitate pentru casă.

156 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page