top of page

Începând cu 15 decembrie, TechCuisine.ro preia comenzi și de la clienți din afara României
TechCuisine.ro Smart Home, cel mai important jucător cu echipamente de top și servicii pentru case inteligente din România anunță că începând cu data de 15 decembrie va prelua comenzi și de la clienții români din Republica Moldova, Spania, Italia, Germania, Franța și Ungaria. Livrarea echipamentelor va fi făcută la costuri competitive de transport.


Grădina inteligentă Click & Grow, termostatul inteligent Tado, încuietoarea Nuki Smart Lock, sistemele pentru controlul inteligent al draperiilor - Switchbot, sau ceasurile pentru monitorizarea sănătății marca Withings, sunt numai câteva dintre produsele pe care TechCuisine.ro le va putea livra și în afara Romaniei, în țările menționate mai sus, începand cu 15 decembrie.


Specialiștii TechCuisine.ro vă vor ajuta să descoperiți și să alegeți cele mai bune soluții de automatizare a încălzirii, a accesului în locuință, echipamente pentru iluminat inteligent sau echipamente anti-efractie.


Mai multe informații despre produse și echipamente pot fi descoperite aici: https://www.techcuisine.ro/78 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page